Workshop Balletschool

Dit jaar worden er tijdens het rondje 3 workshops gegeven door Balletschool Schagen. De workshops worden live begeleid door Jenny Reinders op de piano. De workshops vinden plaats in de balletstudio aan de Emmalaan op het terrein van het Regius College. De tijden voor de workshops van de Balletschool tijdens Rondje Piano Schagen zijn: 14:30 uur – 4-6 jarige olv Karen. Deze workshop is toegankelijk voor alle 4-6 jarige ongeacht of ze lid zijn van de Balletschool 15:15 uur – Jongeren o.l.v. Anette (door leerlingen van de Balletschool) 16:00 uur – Volwassenen o.l.v. Jantine (door leerlingen van de Balletschool) www.balletschoolschagen.nl

Masterclass Marietta Petkova

Uniek voor Rondje Piano Schagen is de masterclass die op zaterdag 8 september vanaf 13.30 uur in het Slot Schagen plaatsvindt. Toppianiste Marietta Petkova zal 5 pianisten coachen en laten zien hoe ze nog meer uit hun spel kunnen halen. Deze masterclass is ook open voor publiek, dus wees erbij! De toegang is gratis, maar het aantal plaatsen beperkt. Marietta Petkova wordt gezien als een fenomeen aan het klavier. Zij is in staat om de luisteraar in de ziel te raken. Spirituele diepgang, virtuositeit en veelzijdigheid zijn bij haar samengesmolten tot waarachtig kunstenaarschap, dat door pers en publiek met open armen wordt ontvangen. Marietta Petkova concerteert inmiddels in heel Europa, in Noord-Amerika en in Japan, voornamelijk met solorecitals, maar ook in kamermuziekverband en als soliste bij gerenommeerde orkesten.

Sponsoring Rabobank

Dit jaar zullen de deelnemende locaties van het rondje nog beter te vinden zijn. De Rabobank Kop van Noord-Holland sponsort 25 prachtige beachflags. Wij zijn ontzettend blij met deze gift! www.rabobank.nl    

Pianisten gezocht!

Er zijn nog plaatsen vrij, dus schrijf je in! Stuur zo spoedig mogelijk een mail naar info@rondjepianoschagen.nl om je aan te melden. We vragen je verder de volgende informatie aan te leveren: –   Naam, adres en (mobiele) telefoonnummer –    Speel je solo of kom je met of andere muzikant(en)? –    Welk genre(s) speel je? –    Een goede foto –    Een korte promotietekst (en eventueel verwijzing naar Youtube of website)

Werk in uitvoering

Zondag 10 september is het weer zo ver, dan is de 10e editie van Rondje Piano Schagen! Achter de schermen wordt er al hard gewerkt om een knallende jubileum editie te organiseren. De website is momenteel even onder constructie, maar is binnenkort weer helemaal up-to-date.